Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Leica Disto X310 lézeres távolságmérő ütésálló, vízálló

Leica Disto X310 lézeres távolságmérő ütésálló, vízálló

91,313Ft 74,900Ft
Nettó ár: 58,976Ft

Megtakarítás 16,413Ft

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
X310
Gyártó:
Leica

  • Free delivery

  • Money back guarantee

Az első ütésálló, vízálló lézeres távolságmérő. A Leica DISTO™ X310 lézeres távolságmérő strapabíró, 120 m-ig mér és még egy építkezésen sem esik baja. Kialakítása és sokoldalú funkcionalitása teszi a tökéletes társsá az Ön számára. Nem kell aggódnia a környezeti hatások miatt a teljesen porzárt és fröccsenő víz ellen védett készülék esetébe.

Néhány fontosabb jellemző:

  • Nem történik tragédia ha leejti sem az érzékeny részek gumi borítással vannak ellátva, így akár 2m-es esést is elvisel. IP65-ös védelem megvédi a por és a fröccsenő vízzel szemben.
  • Ideális esetbe nincsenek tereptárgyak a mérések útjába, de ilyen a legritkább esetbe fordul elő. Ez nem probléma a beépített 360° dőlésérzékelő segítségével egyszerűen és pontosan határozhatja meg a távolságokat.
  • Automatikus multifunkciós végdarab ezáltal elkerülhető az Ön számára a bosszantó és költséges mérési pontatlanságok.
  • Nem akadály a környezeti fényviszony a nagy 4 soros háttérvilágítással rendelkező kijelzőnek. ISO Standard 16331-1 szabvány garantálja, hogy a készülék a mindennapi felhasználásra lett tervezve.

Kinek ajánljuk? 

Építésvezetők, Kivitelezők, Szakemberek akik egy egyszerű, de tudásához mérten precíz, megfizethető, de ugyanakkor strapabíró megoldást keresnek a mérési feladatokhoz. 

Lézeres távolságmérő tulajdonságok
Tipikus mérési pontosság 1.0 mm
Hatótávolság 120 m
Mértékegységek m, ft, in
Power Range technológia igen
X-Range Power technológia nem
Lézerpont mérete távolság függvényében 6mm/10m, 30mm/50m, 60mm/100m
Dőlésérzékelő mérési tartománya 360°
Dőlésérzékelő pontossága ±0.2°
Mértékegységek a dőlésérzékelőben 0.0°, 0.0%
Mérési memória 20 mérés
Önkioldó / időzítő igen
Kijelző megvilágítás igen
Elem/akku élettartama akár 5.000 mérés
Elem/akku üzemidő akár 10 óra
Multifunkciós végdarab igen
Állványmenet igen
Elem 2 x AAA 1,5V ceruzaelem
Védelmi osztály IP65
Méretek 122 x 55 x 31 mm
Súly 155g
Írjon véleményt a termékről