Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Leica Disto D810 lézeres távolságmérő

Leica Disto D810 lézeres távolságmérő

291,973Ft 247,900Ft
Nettó ár: 195,197Ft

Megtakarítás 44,073Ft

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
D810
Gyártó:
Leica

  • Free delivery

  • Money back guarantee

Leica DISTO™ D810 az eddigi legokosabb érintőképernyős lézeres távolságmérő, mely beépített kamerával van felszerelve. Különlegessége a képekről történő mérés, de rendelkezik minden elődjének teljes funkcionalitásával. Az USB csatlakozási lehetőség és helyszínen készíthető képekkel a dokumentálást egy új szintre emeli.

Főbb jellemzők:

  • Nagy és érintőképernyős kijelző a modern kor telefonjaihoz hasonló funkciókat kölcsönöz a készüléknek. A két ujjal való nagyítás vagy a lapozás mára már hétköznapi dolognak számít, de nem csak kényelmi funkció mérés közben megóvja a nem kívánt bemozdulásoktól.
  • A számos funkció és a dőlésérzékelő segítségével egyszerűen meghatározható az objektum magassága, területe vagy éppen az átmérője. A nagy pontosságot a speciálisan tervezett dőlésérzékelő és kiegészítőként használható állvány adapterrel tovább növelheti.
  • A dokumentálás nem csak pusztán mérési számokból állhat képeket készíthet és így mentheti a méreteket, hogy később még egyszerűben dolgozhasson az eredményekkel. Bluetooth® Smart és az ingyenesen letölthető Leica DISTO™ sketch alkalmazással egyszerűvé vált a gyors és méretarányos vázlat készítése.
  • IP54 védelme és az ISO Standard 16331-1 szabvány biztosítja, hogy kültéren is biztonsággal tudja használni a készüléket.

Kinek ajánljuk:

Ahol fontos az egyszerű funkcionalitás és pontosság. Modern felhasználói élményt biztosít használójának. Mérnökök, Kivitelezők, Építésvezetők, Vállalkozók akik egyedül is szeretnék megoldani a mérési feladatokat. 


Lézeres távolságmérő tulajdonságok
Tipikus mérési pontosság ±1 mm
Hatótávolság 0.05m - 200m
Mértékegységek m, ft, in
Power Range technológia igen
X-Range Power technológia nem
Lézerpont mérete távolság függvényében 6mm/10m, 30mm/50m, 60mm/100m
Dőlésérzékelő mérési tartománya 360°
Dőlésérzékelő pontossága -0.1°/+0.2°, ±0.1°
Célkereső kamera 4x nagyítással, színes kijelző, zoom
Képfile formátuma .jpg
Mérési memória 30 mérés
Memória a képeknek 80 kép
Önkioldó / időzítő igen
Kijelző megvilágítás igen
Kijelző színes érintőképernyő
Ingyenes szoftver Windowshoz igen
Ingyenes alkalmazás iOS és Android eszközökre
Adat interfész Bluetooth Smart
Elem/akku élettartama akár 4.000 mérés
Elem/akku üzemidő akár 8 óra
Állványmenet igen
Elem Li-Ion akkumulátor beéépítve (cserélhető), 4 óra töltési idő
Védelmi osztály IP54
Méretek 164 x 61 x 31 mm
Súly 238g
Írjon véleményt a termékről