Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Leica Disto D510 lézeres távolságmérő, célkereső kamera, bluetooth

Leica Disto D510 lézeres távolságmérő, célkereső kamera, bluetooth

203,073Ft 171,900Ft
Nettó ár: 135,354Ft

Megtakarítás 31,173Ft

Elérhető:
Raktáron
Cikkszám:
D510
Gyártó:
Leica

  • Free delivery

  • Money back guarantee

Leica DISTO™ D510 lézeres távolságmérő  kültéri távolságmérésre teremtetek. 200m-ig mér, 360°-os dőlésérzékelő, a digitális célkereső kamera és a Bluetooth® kombinációja nagyon erős versenyzővé teszi a lézeres távolságmérők mezőnyében.

Főbb tulajdonságok:

  • A célzás a 4x zoom-mal még a rossz látási viszonyok között is nagyon pontos méréséket garantál. Az erős napfény alatt nem gond a lézerpont helyének meghatározása akkor is ha már szabad szemmel nem láthatná. ISO Standard 16331-1 szabvány garantálja, hogy nem csak a reklám videókon működik a hatékony távolságmérés.
  • A sokoldalúság és egyszerű használat ötvözete. A tervezéskor fő szempont volt a modern telefonokhoz hasonló kezelőfelület és a kedvenc funkcióit kiválaszthatja mely gombokhoz rendeli hozzá.
  • A kültéri használat megköveteli, hogy a készülék ellenálljon a környezeti hatásoknak. IP65 védelem a porral és a fröccsenő vízzel szemben teljes védelmet biztosít. Beleejti a sárba nem gond a vízcsap alatt másodpercek alatt megtisztíthatja.
  • Lefotózza a helyszínt a telefonjával és a Leica vázlatrajz készítő alkalmazásával és a Bluetooth® Smart technológiával az árajánlat készítés idejét jelentősen lerövidítheti.
  • 360° dőlésérzékelő és célkereső párossal a távolságmérést egy új szintre helyezték. A mérési opcióknak csak a kreativitás szab határt. Ott is sikerrel jár ahol a többi távolságmérő már csődöt mondana pl.: egy fa vagy egy üveghomlokzat magasságának meghatározásakor.

Kinek ajánljuk: 

Mérnökök, Kivitelezők, Vállalakozók akik nem az árcédulát nézik, hanem azt hogy az idő pénz és számukra a pontosság profizmussal párosul.

Lézeres távolságmérő tulajdonságok
Tipikus mérési pontosság ±1 mm
Hatótávolság 0.05m - 200m
Mértékegységek m, ft, in
Power Range technológia igen
X-Range Power technológia nem
Lézerpont mérete távolság függvényében 6mm/10m, 30mm/50m, 60mm/100m
Dőlésérzékelő mérési tartománya 360°
Dőlésérzékelő pontossága ±0.2°
Mértékegységek a dőlésérzékelőben 0.0°, 0.0%
Célkereső kamera 4x nagyítással, színes kijelző, zoom
Mérési memória 30 mérés
Önkioldó / időzítő igen
Kijelző megvilágítás igen
Ingyenes szoftver Windowshoz igen
Ingyenes alkalmazás iOS és Android eszközökre
Adat interfész Bluetooth Smart
Elem/akku élettartama akár 5.000 mérés
Elem/akku üzemidő akár 10 óra
Elem 2 x AA 1,5V ceruzaelem
Védelmi osztály IP65
Méretek 143 x 58 x 29 mm
Súly 198g
Írjon véleményt a termékről