Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Leica Disto D410 lézeres távolságmérő

Leica Disto D410 lézeres távolságmérő célkereső kamerával

157,353Ft 132,900Ft
Nettó ár: 104,646Ft

Megtakarítás 24,453Ft

Elérhető:
Kifutott, már nem beszerezhető
Cikkszám:
D410
Gyártó:
Leica
  • Free delivery

  • Money back guarantee

Leica DISTO™ D410 a megfizethető kamerás lézeres távolságmérővel nem probléma a kültéri felhasználás sem. A digitális célkeresővel akár 150 méter távolságot is mérhet ahol a lézerpont már nem is látszik.

Néhány fontosabb tulajdonság:

  • Sáros lett nem probléma, mossa egyszerűen a csap alatt le. Burkolata és a billentyűzete jól ellenálló a kültéri viszonyoknak a por és a víz ellen szinte teljesen védett az IP65-ös védelemnek köszönhetően.
  • Akár 150 m-es hatótávolság és mégis 1mm-es pontosság, ISO-16331-1 szabvány minősítéssel a kézi lézeres távolságmérők egyik bajnoka kategóriájába.
  • A 4x zoom-mal rendelkező célkereső kamerával a kijelzőn megjelenő cél még erős napsütésbe vagy rossz látási viszonyoknál sem okoz problémát a pontos célzásba.
  • Nagy méretű kijelzőjén a funkciók egyszerűen gyorsan kiválaszthatók segítve munkáját időt spórol az Ön számára.
  • A terepakadályok nem okoznak problémát a mérés során a Smart Horizontal módnak köszönhetően, egyszerűen meghatározhatja a kívánt vízszintes távolságot.

Kinek ajánljuk:

Azok akik egy nagy hatótávolságú, de pontos lézeres távolságmérőt keresnek. Fontos a kültéri használat és a nagy pontosság még rossz látási viszonyoknál is. Mérnökök, kivitelezők, Vállalkozók ezentúl egyedül is pontosan tudják elvégezni a felméréseket, mérési munkákat.

Lézeres távolságmérő tulajdonságok
Tipikus mérési pontosság ±1 mm
Hatótávolság 0.05m - 150m
Mértékegységek m, ft, in
Power Range technológia igen
X-Range Power technológia nem
Lézerpont mérete távolság függvényében 6mm/10m, 30mm/50m, 60mm/100m
Dőlésérzékelő mérési tartománya nincs
Mérési memória 30 mérés
Önkioldó / időzítő igen
Kijelző megvilágítás igen
Elem/akku élettartama akár 5.000 mérés
Elem/akku üzemidő akár 10 óra
Multifunkciós végdarab igen
Állványmenet igen
Elem 2 x AA 1,5V ceruzaelem
Védelmi osztály IP65
Méretek 143 x 58 x 29 mm
Súly 198g
Írjon véleményt a termékről