Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Leica Disto D210 lézeres távolságmérő

Leica Disto D210 lézeres távolságmérő

58,293Ft 39,900Ft
Nettó ár: 31,417Ft

Megtakarítás 18,393Ft

Elérhető:
Kifutott, már nem beszerezhető
Cikkszám:
D210
Gyártó:
Leica
  • Free delivery

  • Money back guarantee

Könnyű, kézreáll, pontosan mér 80m-ig távolságot, területet és térfogatot számol a Leica Dosto D210 kézi lézertávmérő.

Néhány jellemzője:

  • A Power Range Technológiának köszönhetően nem függ a megvilágítási feltételektől vagy a felület visszaverő képességétől. ISO Standard 16331-1 – szabvány fontos, hogy a készülék ne csak szimulált laboratóriumi körülmények között működjön megfelelően, hanem a munkaterületen is teljesítsen.
  • A multifunkciós végdarab az Ön munkáját segíti automatikusan érzékeli a pozíciót, így elkerülhető a bosszantó mérési pontatlanság. Mérhet sarkoktól, élektől a mért érték mindig pontos lesz.
  • A nagy és három sorra tagolt kijelző rendelkezik háttérvilágítással, így minden helyzetbe jól olvasható. A szürkület és a sötét helyszín mostantól nem jelent akadály az Ön számára.
  • Az IP 54-es védettség por és fröccsenő víz ellen védi a készüléket, így a külső mérési helyszíneken is biztonságosan használható.
  • Könnyedén végezhet akár a terepen is egyszerű számításokat a mért értékkel: összeadás, kivonás, terület – és térfogat, Pythagoras számítás. Az utolsó 10 eredmény tárolható.

Kinek ajánljuk:

Az építési területen egész napos elfoglaltságú kivitelezők, szakmunkások (festők, burkolók, gipszkartonszerelők), ingatlanosok kedvenc eszköze a kis súly és kompakt kialakítása révén. 

Lézeres távolságmérő tulajdonságok
Tipikus mérési pontosság 1 mm
Hatótávolság 0,2 - 80m
Mértékegységek m, ft, in
Power Range technológia igen
X-Range Power technológia nem
Lézerpont mérete távolság függvényében 6mm/10m, 30mm/50m
Mérési memória 10 mérés
Önkioldó / időzítő nem
Elem/akku élettartama akár 5.000 mérés
Elem/akku üzemidő akár 10 óra
Multifunkciós végdarab igen
Elem 2 x AAA 1,5V
Védelmi osztály IP54
Méretek 114 x 50 x 27 mm
Súly 126g
Lézerosztály Class II
Lézer 635 nm, < 1 mW
Írjon véleményt a termékről