Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9DISTO D5 Leica - professzionális lézeres távolságmérő kamerával

DISTO D5 Leica - professzionális lézeres távolságmérő kamerával - kifutott

 • DISTO D5 Leica - professzionális lézeres távolságmérő kamerával - kifutott
0Ft
Nettó ár: 0Ft
Elérhető:
Kifutott, már nem beszerezhető
Cikkszám:
DISTOD5
Gyártó:
Leica
 • Free delivery

 • Money back guarantee

A Leica Disto D5 lézeres távolságmérő beépített kamerával az első számú eszköz a gyors és megbízható nagypontosságú kültéri mérésekhez akár 200m-ig.

A cél pontos célzásában nagy segítség a 4x nagyítású célkereső kamera. Mintha csak tv-t nézne, de valójában csak nagyon gyorsan mér távolságot, szöget, terültet, térfogatot vagy éppen kitűzést végez... Ezzel a készülékkel olyan gyorsan végezheti el a mérési munkáit, hogy nem fogja tudni mit kezdjen a felszabadult szabadidejével. 
A méréssel foglalkozó szakemberek első számú választása a Disto D5 rengeteg a pontos és gyors mérést segítő újdonságával Svájci Technológia - csúcstechnika Önnek.


A Leica Disto D5 lézeres távolságmérőbe épített 4x nagyítású digitális célkeresőBeépített 4x nagyítású célkereső
Ön könnyebben tud mérni ha látja a célt? Ez már nagy távolságoknál sem lehet probléma!
A Leica Disto D5 lézeres távolságmérőbe épített 4x nagyítású digitális célkereső a készülék 2,4" színes nagyfelbontású kijelzőn jeleníti meg a céltárgy kristálytiszta képét, így Önnek valóban egyszerű dolga van a méréssel. A kijelzőt még a legnagyobb napsütésben is tisztán láthatja. Mintha csak tv-t nézne...node munkaidőben?


Ferde felületek, szögmérés, Disto D5 vízmérték helyettPontosabb, mint egy vízmérték és még szögeket is mér a Disto D5
Hogyan határozható meg egy felület dőlése? A Leica Disto D5-el a beépített dőlésérzékelőnek köszönhetően csak egy pillanat az egész.
A valóban pontos méréshez tökéletesen vízszintesen kell tartania a műszereket - na de enm a Disto D5-öt, mivel a lehetséges átló mérésével és a beépített dőlésérzékelő adatai alapjan azonnal megadja Önnek a valós vízszintes távolságot. Tud ennél egyszerűbbet?


Vízszintes távolság egyszerű méréseA mérés útjába akadály került? Disto D5-el ez is megoldható
Előfordulhat, hogy a mérés útjába kerül egy tereptárgy, építkezésen egy kis építőanyag vagy állvány, városban valaki éppen oda parkolt esetleg odanőtt egy fa? A Disto D5 lézeres távolságmérővel ebben az esetben is pontosan tud vízszintes távolságot mérni, a dőlésérzékelő ebben is segít.


Mérés sarokból vagy élekből Disto D5-elPontos mérés a Mérés sarokból vagy élekből Disto D5-el a többfunkciós végdarabbal
A beépített - egy mozdulattal kihajtható - többfunkciós végdarabbal precíz méréseket tud végrehajtani a sarkokból vagy a felületi élekről is, nem tud hibázni.


Disto D5: extra nagy távolságok méréseExtra nagy távolságok mérése egyszerűen a Disto D5 távolságmérővel
Extra nagy távolságok mérése pillanatok alatt a Leica Disto D5 lézeres távolságmérővel. A beépített un. Power Range technológia teszi lehetővé, hogy akár 200m távolságig is hihetetlen 1mm pontossággal tudjon mérni villámgyorsan.


Könnyen kezelhető funkcionális billenytűzet a Disto D5 lézeres távolságmérőnKönnyen kezelhető funkcionális billenytűzet a Disto D5 lézeres távolságmérőn
A Disto D5 lézertávmérő kezelése valóban egyszerű a funkcionális billenytűzettel, szinte minden funkció azonnal elérhető. A beépített rengeteg funkció és oriási tudása sem teszi bonyolulttá a kezelést, csak néhány gombnyomás, kezelését még a sötétben bekapcsoló billentyűzetvilágítás is könnyíti.


Minden fontos mérési adat azonnal és egyidőben látható a kijelzőnMinden adat azonnal olvasható a 4 soros kijelzőn
A Leica Disto D5 lézeres távolságmérőn minden fontos mérési adat azonnal és egyidőben látható a 4 soros kijelzőn. Az előző 20 mérés adatai bármikor visszakereshetőek, hogy Önnek ne kellejen mindent azonnal lejegyzetelni, ezzel is gyorsabban végezheti mérési feladatait.


Kitűzés funkciók a Disto lézeres távolságmérő készülékbenKitűzés a Disto D5 lézeres távolságmérővel
Használja ki Disto távolságmérő 1mm-es pontosságát a 200m méréstartományon belül és végezze el gyorsan az épületek, alapok, oszlopok, kerítések, válaszfalak, ablakosztások, bútorok helyének meghatározását és kitűzését.


Néhány egyszerű mérés képekben a Disto D5 lézeres távmérővel


Disto D5 lézeres távolságmérő használat közben Disto D5 lézeres távolságmérő használat közben Disto D5 lézeres távolságmérő használat közbenDisto D5 lézeres távolságmérő használat közben Disto D5 lézeres távolságmérő használat közben Disto D5 lézeres távolságmérő használat közbenDisto D5 lézeres távolságmérő használat közben Disto D5 lézeres távolságmérő használat közbenDisto D5 lézeres távolságmérő használat közbenNéhány egyszerű mérés képekben a Disto D5 lézeres távmérővel


Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciókDisto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciókDisto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciókDisto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók Disto D5 lézeres távolságmérő mérési funkciók

Disto D5 távolságmérő készülékcsomagMit rejt a Disto D5 doboza?
 • A Disto D5 multifunkciós lézeres távolságmérő beépített dőlésmérővel és kamerával
 • Egy könnyű övtáska ajándékba
 • Csuklószíjat, hogy véletlenül se tudja elveszíteni
 • A működéshez szükséges elemeket (2xAAA)
 • Magyar nyelvű használati útmutatót + biztonsági előírások
 • Megfelelőségi nyilatkozat M DIN 55350-18-4.2.2
 • 3 év garanciát (2 + 1 év ajándék)


 • Írjon véleményt a termékről