Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Notice: Undefined variable: expire in /var/www/virtual/patronmester.hu/tavolsagmero.hu/htdocs/system/library/template.php on line 9Szállítási információk

Szállítási információk

Hogyan juthat hozzá a megrendelt műszerekhez?
Átveheti szaküzletünkben vagy kérheti akár a díjmentes futáros házhozszállítást.

Hogyan találja meg Gigacity mérőműszer szaküzletet?
Üzletünk Zuglóban található az Egressy út – Angol utca kereszteződésében a 1149 Budapest Egressy út 108/a alatti társasház üzletsorán. A bejárat az Angol utcáról nyílik, keresse a Gigacity feliratot.

Szaküzlet megközelítése:

 • Autóval Egressy – Angol utca sarkán lévő parkolókban vagy az Angol utcában közvetlenül az üzlet bejárata előtt szinte mindig lehet szabad helyet találni, a parkolás díjmentes!
 • Tömegközlekedéssel:  3 és 62 villamossal, 77 trolival vagy 32-es busszal Egressy téri megállóból, ahonnan az Egressy úton elindulva mindössze 1 perc sétára található üzletünk.

Szaküzlet nyitvatartása:

 • Hétfő - Csütörtök: 10.00-18.00
 • Péntek: 10.00-16.00
 • Szombat, Vasárnap: zárva

Hogyan fizethet az üzletben? 

 • készpénzben
 • bankkártyával (Visa, Visa Electron, Visa Pay, Mastercard), amelyért mi NEM számítunk fel extra költséget
 • előreutalással, ebben az esetben a pénz bankszámlánkra történő beérkezése után tudjuk átadni a megrendelt terméket.

Minden megrendelésről pénztárgépi nyugtát és igény esetén ÁFA-s számlát állítunk ki.  

Nincs lehetősége szaküzletünkben átvenni a kívánt termékeket? Kérje kiszállítással!

Szállító partnerünk a GLS Hungary vagy választása esetén MPL futárszolgálat (Magyar Posta) már másnapra (következő munkanapra) házhoz szállítja Önnek a megrendelését, még csak ki sem kell mozdulnia. A csomagok szállítási határideje a megrendeléstől számított 1-7 munkanap (raktárkészelttől függően, mivel jelentős raktárkészlettel rendelkezünk akár már másnapra), a feladás dátumáról minden esetben értesítjük.

Házhozszállítás díjszabása rendelési összegtől függően a következő:

 • GLS futárszolgálattal: 1290 Ft minden 20.000 Ft alatti rendelés esetén
 • MPL futárszolgálattal: 990 Ft minden 20.000 Ft alatti rendelés esetén
 • 0 Ft azaz INGYENES KISZÁLLÍTÁS minden 20.000 Ft vagy nagyobb összegű rendelés esetén

feltüntetett áraink bruttóban értendők, tartalmazzák a 27%-os ÁFA összegét!

Arra kérjük, hogy a csomag átvétele előtt ellenőrizze hogy nem sérült-e meg a szállítás során. Minden csomagban megtalálja az Ön által megrendelt termékeket és a számlát (ÁFA-s), amely tételesen tartalmazza a szállítási költséget is.

A megrendelt termékeket - előzetes egyeztetés után - természetesen személyesen is át tudja venni bemutatótermünkben.

Garancia
Webáruházunkban és szaküzletünkben csak új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre. Az általunk értékesített termékekre a hatályos jogszabályoknak megfelelő ill. a gyártó által adott szavatossági ill. garanciaidőt vállalunk, amely termékenként különböző lehet. A garancia érvényesítésének feltétele a vásárlásnál általunk kiállított garancia lap. A garanciális termékek átvételének helye üzletünk (amennyiben ezt a garancialap külön nem jelöli).

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a vonatkozó. Kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

Elállás joga

Megrendelése során Ön élhet a vonatkozó Kormányrendeletben részletesen rögzített, feltétel nélküli elállási jogával. Ön a szerződéstől az áru átvételét követő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat. Ebben az esetben az eladó köteles a vevő által kifizetett összegeket az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 14 napon belül visszatéríteni. Az elállási jogról részletesen a Vásárlói tájékoztató menüpontban olvashat. Figyelem!  A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 

Amennyiben kérdése merülne fel a www.tavolsagmero.hu webáruházzal kapcsolatban, forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz.

Ügyfélszolgálatunk és szaküzletünk elérhetőségei:

GigaCity Kft. - www.tavolsagmero.hu üzemeltetője
1149 Budapest, Egressy út 108/a
Telefon:  (06-1) 445-0359, Mobil:  (06-30) 7852-444  - e-mail: info@tavolsagmero.hu